top of page

Wat vonden jullie van de Moulin des Vergnes?

Een greep uit het gastenboek ... 

Wat een prachtige vakantie !

Bedankt voor de heerlijke vakantie! Het was zalig om elk in een eigen kamer te vertoeven. De kamers en de badkamers zijn prachtig gerenoveerd.

Het zwembad is een aangename verfrissing voor de brandende zon. In de omgeving is heel wat te beleven: zo hebben we gekayakt, het dierenpark bezocht, een vogelshow bekeken, de omliggende stadjes bezocht, ... en er heel lekker gegeten.

Kortom een weekje om nooit te vergeten. 

Groetjes,

les filles, Annelien, Margot, Shauni en Charlotte

september 2018

Ok, we zijn hier nog maar net en toch voel ik de nood om hier reeds iets na te laten ....

We hebben vandaag gelachen, gezwommen, gegeten maar vooral genoten. 1 dag voorbij en we mogen niet denken aan het vreselijke moment dat we hier weer weg moeten. Eerste indruk (en die telt toch steeds....) paradijs, rust en kalmte, luxe, alles erop en eraan. . 

Nog vijf dagen te gaan in deze hemel op aarde...

Kate en familie

juli 2018

We hebben genoten van ons verblijf in 'Moulin des Vergnes'. Een topvakantie op deze toplocatie! We leefden als God in Frankrijk. Een aanrader voor iedereen. Bedankt voor de hartelijke ontvangst. 

Dries, Liesbeth, Elsie... 

juli 2018

We hadden hier met zijn allen een superweek ! De kindjes zijn na een week volledig uitgeteld dankzij het  mooie zwembad. Het huis, de locatie, de buren waren fantastisch. De ontvangst was heel goed.

Voor herhaling vatbaar. De week is voorbij gevlogen, maar wel super genoten. Bedankt! Zeer mooi huis, prachtige streek.

Emma

juli 2018

Zeer mooi huis, prachtige streek ! Zwembad was formidabel voor de kids. Rustige ligging. We komen zeker terug!  Isabelle is een zeer sympathieke, hulpvaardige buurvrouw! Merci Isabelle! Zeker een +punt voor jullie en jullie vakantiehuis.

Ivan, Ward, Fien en Sylvie

We hebben met volle teugen genoten van het gezellige huisje. 

's Morgens gewekt worden door fluitende vogeltjes, daar kunnen we thuis alleen maar van dromen. We koesteren de mooie herinneringen die we hier meemaakten. Dankuwel !

Familie Garsbeke

Het was een plezier om hier een weekje te kunnen vertoeven. 

De Moulin is meer dan gerieflijk en met karakter ingericht. We waanden ons als 'God in Frankrijk'. De natuur in de omgeving is mooi om door te fietsen : compliment voor de 2 mountainbikes : goe gerief !!! We bespiedden de spelende vogeltjes op het water. De historische dorpjes zijn leuk om door te kuieren, klimmen, snoepen, ... Ideaal voor een vakantie met de grote familie.

Pieter en An

We hebben genoten van dit mooie verblijf en prachtige omgeving. Heel typisch en heel gezellig. Mooi, verzorgd zwembad, fijne streek om te wandelen en te fietsen. 
Een gevoel van thuiskomen om alle vlakken. We hebben hier een prachtig verblijf gehad en heel hard genoten. Als we ooit nog eens in de buurt zijn, komen we zeker nog eens langs. Bedankt!

fam. Lauwers-Bogers 

  • yurls
  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
Weerbericht

Weerbericht/météo

bottom of page